Fëmijët e Harry-t do të kenë një mbiemër të ndryshëm nga ai i fëmijëve të William-it. Arsyeja… – AlpeGossip
Fëmijët e Harry-t do të kenë një mbiemër të ndryshëm nga ai i fëmijëve të William-it. Arsyeja…

Fëmijët e Harry-t do të kenë një mbiemër të ndryshëm nga ai i fëmijëve të William-it. Arsyeja…

Pas martesës, çifti më i ri në familjen mbretërore janë në qendër të vëmendjes për krijim e familjes. Por përveç kësaj, një vëmendje të veçantë e merr edhe mbiemri që do të mbajnë fëmijët e Meghan dhe Harry-t.

Nëse nuk e kishit dëgjuar deri sot, mbiemri i familjes mbretërore është Mountbatten-Ëindsor, por fëmijët mbretëror njihen me një mbiemër tjetër. Harry dhe Ëilliam thirreshin në shkollë me mbiemrin “Ëales”, duke qenë se Diana dhe Charles ishin dukesha dhe duka i Ëales-it. Në shtator, Kensington Palace konfirmoi se princi George do të prezantohej në shkollë me emrin “George Cambridge”, po ashtu edhe motra dhe vëllai i tij do të njihen me të njëjtin mbiemër. Ndërsa fëmijët e Meghan dhe Harry-t do të mbajnë një mbiemër tjetër, të ndryshëm nga ai i kushërinjve të tyre, pavarësisht se baballarët e tyre janë vëllezër.

Me shumë gjasa edhe fëmijët e Meghan dhe Harry-t do të mbajnë mbiemrin që lidhet me titullin e tyre. Pasi u martuan ata u quajtën duka dhe dukesha e Sussex-it dhe me shumë mundësi, nisur nga tradita, fëmijët e tyre do të njihen me mbiemrin “Sussex” në shkollë.