I PREFERUARI I VITIT/ 1 pellush, +10 mënyra kombinimi – AlpeGossip
I PREFERUARI I VITIT/ 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

I PREFERUARI I VITIT/ 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

Pellushët janë gjithmonë in, ndaj nëse e ke në dollap, nxirre dhe kombinoje kështu:

Me xhinse

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@STRAIGHTASTYLE/ PINTEREST

Me streçe lëkure

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@DIGITALEMPORIUM/ PINTEREST

Me fund të shkurtër

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

FASHIONANDSTYLEV.BLOGSPOT.COM

Me fustan të shkurtër

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@STYLEBISTRO/ PINTEREST

Me bluzë me kapuç

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@STREETWEARCHICK/ PINTEREST

Me pantallona të gjera, serioze

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@GREYLINCLOTHING/ PINTEREST

Me fustan të gjatë saten

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@IDEACONCEPT/ PINTEREST

Me pantallona cargo

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@THEEVERYGIRL/ PINTEREST

Kombinoje me aksesorët e duhur

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

WWW.BLOGLOVIN.COM/BLOGS

Me kostum sportiv

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@HAN1YA/ PINTEREST

Me një kostum serioz

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

@FABFASHIONFIX/ PINTEREST

P.S.: Mos harro! Përpos ngjyrave neutrale, mund të zgjedhësh edhe ngjyra që bien në sy, meqë dita është gri dhe duhet të shkëlqesh ti (sepse dikush duhet t’i japë botës dritë).