JANË SUPER “COOL”/ 10 lloje kapelesh që duhet t’i vendosim gjatë verës – AlpeGossip
JANË SUPER “COOL”/ 10 lloje kapelesh që duhet t’i vendosim gjatë verës

JANË SUPER “COOL”/ 10 lloje kapelesh që duhet t’i vendosim gjatë verës

Vera tashmë po afron dhe ne duhet të pajisemi me aksesorë dhe veshje të ndryshme në mënyrë që kur të vijnë ditët e nxehta të jemi më se të përgatitur.

Në këtë artikull do iu njohim me disa lloje kapelesh që duhet me patjetër t’i vendosim gjatë verës pasi janë super “cool”.

Është koha e përshtatshme që të fillojmë të bëjmë blerjet e nevojshme për pushimet verore dhe kapelet që shihni më poshtë janë “must!”

Mos thoni që nuk iu lajmëruam…