Kamerat filmojnë vajzat shqiptare duke mallkuar shtëpinë me “magjinë e zezë” – AlpeGossip
Kamerat filmojnë vajzat shqiptare duke mallkuar shtëpinë me “magjinë e zezë”

Kamerat filmojnë vajzat shqiptare duke mallkuar shtëpinë me “magjinë e zezë”

Sa kohë ka njerëz që mbështeten në besëtytni dhe në ngjarje supersticioze domosdo do filmohen edhe fenomene të tilla.

Një video e filmuar nga kamerat e sigurisë ka regjistruar dy vajza shqiptare që mallkojnë shtëpinë e një personi nëpërmjet asaj që quhet “magjia e zezë”.

Videoja besohet se është filmuar në qytetin e Prizrenit, Kosovë, ndërsa përshkrimi i bërë nga është:

Ja se si kamerat e sigurimit i kapin magjistaret shqiptare, duke ia mallkuar shtëpinë.
Shpërndajeni ta shohin të gjithë ata që rrezikohen nga magjia e zezë…”

Siç duket në pamjet filmike, vajzat e kanë kryer veprimin (magjinë) më 11 Janar 2018 në të rënë të darkës.

Ndërsa, kometuesit besojnë se vajzat janë duke “luajtur lojën e hajdutit”, teksa hedhin miell ose sheqer pranë shtëpisë për të kuptuar nëse ka njerëz brenda saj apo jo që më pas të vjedhin.

Mendimi juaj cili është?