KËSHILLA BUKURIE/ 5 hile make up-i që i bëjnë dhëmbët tuaj të duken më të bardhë – AlpeGossip
KËSHILLA BUKURIE/ 5 hile make up-i që i bëjnë dhëmbët tuaj të duken më të bardhë

KËSHILLA BUKURIE/ 5 hile make up-i që i bëjnë dhëmbët tuaj të duken më të bardhë

Ndonjëherë, nuk ka rëndësi sa shumë kujdesemi për dhëmbët, ushqimi, kafja e përditshme dhe gjithcka tjetër lënë pasojat e tyre mbi to. Pas një moshe të caktuar, të gjithëve nisin t’ju zverdhen dhëmbët, pavarësisht metodave të ndryshme që përdorin për t’i zbardhur.

Shumica i drejtohen dentistëve, e ndërsa të tjerë preferojnë metodat praktike në shtëpi, por ekzistojnë edhe disa hile të tjera që i bëjnë dhëmbët të duken akull të bardhë. E dini që sekreti është tek make up-i?

Pa i bërë asgjë dhëmbëve, kini parasysh ca hile të vogla kur të lyheni dhe e sigurtë që dhëmbët do të duken më të bardhë nga ç’janë vërtetë:

1-Defino pjesën e gojës me një ngjyrë nude

Nëse e aplikoni siç duhet, goja do të duket më e plotë e ndërsa buzëqeshja më e hapur.

3- Vendos highlighter

Nuk do t’ju shkëlqejnë vetëm mollëzat, e sigurtë!

3-Sigurohu të jesh e nxirë

Edhe nëse jo në turp, fytyra ka nevojë të duket pak bronz. Kështu dhëmbët do të duken edhe më të bardhë.

4.Kushtoji vëmendje syve.

Shumë rimel, për të krijuar kontrast me buzët.

5. Vendosni shumë shkëlqyes buzësh

Buzë të hidratuara, më të plota dhe dhëmbë në dukje më të bardhë.

Burimi: Bright Side