Koleksionet më të bukura të make up-it për sezonin e vjeshtës (FOTO) - AlpeGossip
Koleksionet më të bukura të make up-it për sezonin e vjeshtës (FOTO)

Koleksionet më të bukura të make up-it për sezonin e vjeshtës (FOTO)

Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.
1
Me ardhjen e sezonit te ri është koha për te ndryshuar dhe ju ngjyrat e grimit dhe te preferoni trendët e sezonit. Propozime te bukura vijnë nga brandet me te njohura ne boten e bukurisë duke filluar nga Chanel dhe Dior deri tek brandet low cost. Te ndryshme midis tyre për nga mënyra e frymëzimit, koleksionet e make up-it vjeshtë/dimër 2018-19 premtojnë se nuk do te zhgënjejnë pritshmërie e ndjekëseve te bukurisë. Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.

2.Me ardhjen e sezonit te ri është koha për te ndryshuar dhe ju ngjyrat e grimit dhe te preferoni trendët e sezonit. Propozime te bukura vijnë nga brandet me te njohura ne boten e bukurisë duke filluar nga Chanel dhe Dior deri tek brandet low cost. Te ndryshme midis tyre për nga mënyra e frymëzimit, koleksionet e make up-it vjeshtë/dimër 2018-19 premtojnë se nuk do te zhgënjejnë pritshmërie e ndjekëseve te bukurisë. Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.

3Me ardhjen e sezonit te ri është koha për te ndryshuar dhe ju ngjyrat e grimit dhe te preferoni trendët e sezonit. Propozime te bukura vijnë nga brandet me te njohura ne boten e bukurisë duke filluar nga Chanel dhe Dior deri tek brandet low cost. Te ndryshme midis tyre për nga mënyra e frymëzimit, koleksionet e make up-it vjeshtë/dimër 2018-19 premtojnë se nuk do te zhgënjejnë pritshmërie e ndjekëseve te bukurisë. Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.

4Me ardhjen e sezonit te ri është koha për te ndryshuar dhe ju ngjyrat e grimit dhe te preferoni trendët e sezonit. Propozime te bukura vijnë nga brandet me te njohura ne boten e bukurisë duke filluar nga Chanel dhe Dior deri tek brandet low cost. Te ndryshme midis tyre për nga mënyra e frymëzimit, koleksionet e make up-it vjeshtë/dimër 2018-19 premtojnë se nuk do te zhgënjejnë pritshmërie e ndjekëseve te bukurisë. Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.

5Me ardhjen e sezonit te ri është koha për te ndryshuar dhe ju ngjyrat e grimit dhe te preferoni trendët e sezonit. Propozime te bukura vijnë nga brandet me te njohura ne boten e bukurisë duke filluar nga Chanel dhe Dior deri tek brandet low cost. Te ndryshme midis tyre për nga mënyra e frymëzimit, koleksionet e make up-it vjeshtë/dimër 2018-19 premtojnë se nuk do te zhgënjejnë pritshmërie e ndjekëseve te bukurisë. Luksi i Dior dhe Chanel por edhe firmat low cost kane prezantuar propozimet e tyre te reja për sezonin e ri.