KUJDES! Mos bashkëpunoni me këto shenja të Horoskopit, do t’ju shkatërrojnë! – AlpeGossip
KUJDES! Mos bashkëpunoni me këto shenja të Horoskopit, do t’ju shkatërrojnë!

KUJDES! Mos bashkëpunoni me këto shenja të Horoskopit, do t’ju shkatërrojnë!

Asgjë nuk do të shkojë mirë dhe rrënimi juaj financiar është më se i sigurt. Kjo është arsyeja pse nuk duhet të rrezikoni partneritetin me ta. E kundërta. Ju duhet t’i shmangni ato dhe të kërkoni njerëz që do t’ju garantojnë një stabilitet, një rezultat dhe një sukses të caktuar. Le të shohim se cilat janë tre shenjat me të cilat nuk duhet të bashkëpunoni në asnjë mënyrë:

PESHQIT

Partneri më i keq që mund të keni është një Peshk. Dhe kjo për disa arsye. Para së gjithash, ai është i fshehtë. Ai do t’ju fshehë gjërat, do t’ju gënjejë, do të krijojë rrëmujë në biznes dhe do të bëjë lëvizje pas shpine. Mund të marrë edhe kredi, për të cilat do të jeni të paditur dhe papritur do të përballeni me këste që nuk mund t’i paguani dhe… konfiskim. Madje, mund të “fuste dorën” lehtësisht në fondin e përbashkët të kompanisë dhe më pas ta luante pa e ditur.

BINJAKËT

Ai mund të tallet me shumë lehtësi dhe t’ju ngarkojë me të gjitha përgjegjësitë e biznesit ose të kompanisë. Do vraponi për të mbledhur të pambledhurat dhe “tokën e djegur” që Binjakët lënë pas. Nuk mund të mbështeteni tek ai, pasi ai përpiqet të heqë pesha dhe të rrëshqasë. Orari i tij i ngarkuar dhe fakti që nuk ka kohë, është gabim. Ai preferon që të tjerët të bëjnë punën dhe ai të tregojë aftësitë e tij.

UJORI

Ujori mund të mos jetë aq i papërgjegjshëm sa Binjakët për të cilët folëm më lart, por ai është një “kumarxhi” dhe dëshiron të rrezikojë në jetën e tij. Ai vazhdimisht ka ide të ndryshme, të cilat i konsideron të avancuara dhe unike dhe është i bindur se do t’i kapin. Ai do të dëshirojë që ju të bëni hapje të mëdha, të cilat nuk do të kenë asnjë rezultat të garantuar dhe me shumë mundësi do t’i “luani” të gjitha brenda dhe sigurisht do ta humbisni.