“Kukulla prej porcelani”: Gjashtëvjeçari, i cili ka thyer kockat e tij më shumë se 500 herë (FOTO) – AlpeGossip
“Kukulla prej porcelani”: Gjashtëvjeçari, i cili ka thyer kockat e tij më shumë se 500 herë (FOTO)

“Kukulla prej porcelani”: Gjashtëvjeçari, i cili ka thyer kockat e tij më shumë se 500 herë (FOTO)

Djali  “kukulla porcelani” vuan prej më shumë se 500 fraktura në jetën e tij të shkurtër.

Reiko Quinlan, gjashtë vjeç, nga Toronto, vuan nga Osteogeneses Imperfecta Type Three.

Njohur gjithashtu si sëmundje e kockave të brishtë, gjendja ka lënë Reiko, i cili kishte pesë fraktura gjatë lindjes dhe 80 në vitin e parë të jetës së tij.

I riu dëshiron të jetojë një jetë normale dhe shpesh pretendon të mos vërë re,pasi dëmtimet e tij arritën në 300 .

Nëna e Reiko, Jessica Quinlan, 31 vjeç, një recepsionist, ka frikë për të ardhmen e djalit të saj, duke thënë: ‘Nuk ka shumë fëmijët që kanë këtë gjendje të kalojnë lehtë. Unë jam gjithmon e më shumë e shqetësuar për këtë. ‘

Megjithatë, pavarësisht nga shqetësimet e saj, znj. Quinlan është optimistë. Reiko do të udhëheqë një jetë të mirë duke shtuar:  Unë e di se ai do të jetë i suksesshëm me çdo gjë që ai përpiqet “.

Përgatiti /AlpeNesw.al/