KUR TË ËSHTË MËRZITUR ÇDO VESHJE/ Ja 5 ide gjeniale stilimi – AlpeGossip
KUR TË ËSHTË MËRZITUR ÇDO VESHJE/ Ja 5 ide gjeniale stilimi

KUR TË ËSHTË MËRZITUR ÇDO VESHJE/ Ja 5 ide gjeniale stilimi

Kur flitet për të ndryshuar stilin, mund të tundoheni ose t’ju kapë paniku për të blerë gjërat që ju duhen.

Ky proces ndodh veçanërisht gjatë ndryshimit të sezoneve. Të gjithë e dimë atë momentin kur sapo ndryshon moti ne, nuk kemi asgjë për të veshur.

Gjatë muajit të fundit kemi parë disa truke në “Instagram”, që mund të transformojnë paraqitjen tonë dhe mbi të gjitha nuk na kushtojnë asnjë qindarkë.

1.Vendos një rrip sipër xhaketës

2.Lidhe bishtalecin me një shall mëndafshi

3.Lidhe pulovrën te shpatullat

4.Kombinoji golfet me çdo gjë

5.Vish dy pallto ose xhaketa