LARJA E SHPESHTË E DUARVE THAN LËKURËN/ Kremrat më të mirë për t'i hidratuar - AlpeGossip
LARJA E SHPESHTË E DUARVE THAN LËKURËN/ Kremrat më të mirë për t’i hidratuar

LARJA E SHPESHTË E DUARVE THAN LËKURËN/ Kremrat më të mirë për t’i hidratuar

Larja e duarve është togfjalëshi më i dëgjuar i ditëve të fundit si masë mbrojtëse ndaj koronavirusit. Sigurisht që larja e shpeshtë dhe përdorimi i dezinfektuesve me bazë alkooli mund t’ju ketë tharë lëkurën e duarve, e cila ka nevojë të hidratohet.

Kremrat më të mirë që bëjnë mrekulli me tharjen, plasaritjen dhe dëmtimin e kutikulave të duarve janë ata me përmbajtje të vitaminës E. Përbërës efektivë janë gjithashtu edhe vaji i arganit, vaji i kokosit dhe gjalpi shea.

Disa sugjerime:

Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

O’KEEFFE’S WORKING HANDS CREAM
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

PALMER’S COCONUT OIL FORMULA HAND CREAM
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

BURT’S BEES ULTIMATE CARE HAND CREAM, 3.2 OZ.
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

YES TO COCONUT ULTRA HYDRATING MOISTURIZING HAND & CUTICLE CREAM
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

L’OCCITANE 20% SHEA BUTTER HAND CREAM, 5.2 FL. OZ.
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

EUCERIN DAILY HYDRATION HAND CREAM WITH SPF 30, 2.7 OZ.
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

CERAVE THERAPEUTIC HAND CREAM FOR DRY CRACKED HANDS $11 NOW 9% OFF
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

DOVE DRY SKIN RELIEF REPLENISHING HAND CREAM
Larja e shpeshtë than duart: Kremrat më të mirë hidratues

NEUTROGENA NORWEGIAN FORMULA HAND CREAM