Lidhja e çuditshme që ekziston mes bukurisë dhe bindjeve politike – AlpeGossip
Lidhja e çuditshme që ekziston mes bukurisë dhe bindjeve politike

Lidhja e çuditshme që ekziston mes bukurisë dhe bindjeve politike

Që njerëzit me pamje të bukur, janë kryesisht të djathtë, kjo është diҫka e njohur, por tanimë edhe e provuar.

Ekziston një lidhje tashmë e vërtetuar shkencërisht midis pamjes fizike dhe pozicionimit politik.

Universiteti i Ilinoisit, me anë të një studimi ka konfirmuar se bukuria lidhet me bindjet politike.
Është e qarte pse: bukuria ta bën jetën më të thjeshtë.

Një person i bukur fizikisht ndjehet më i vlerësuar, më i kërkuar, kështuqë duke mos hasur vështirësi në jetë, i konsideron më pak të rëndësishme politikat e së majtës, politika që mundohen të ndihmojnë ata që realisht i vuajnë këto probleme.

Ka edhe lidhje të tjera të bukurisë me faktorë të tjerë socialë si psh. bukuria me pasurinë.

Logjikisht ata që kanë më shumë para kanë më shumë mundësi që të kujdesen për veten, të bëjnë sport, të vishen mirë dhe kështu të rezultojnë tërheqës për të tjerët.