NGA FUNDET E DERI TEK KËPUCËT/ 5 trende “të vjetra” që do të na duhen gjithmonë brenda dollapit – AlpeGossip
NGA FUNDET E DERI TEK KËPUCËT/ 5 trende “të vjetra” që do të na duhen gjithmonë brenda dollapit

NGA FUNDET E DERI TEK KËPUCËT/ 5 trende “të vjetra” që do të na duhen gjithmonë brenda dollapit

Moda gjithnjë ka qenë një industri që lëviz dhe ndryshon shpejt, sezon pas sezoni, por pavarësisht kësaj, ca gjëra thjesht nuk ndryshojnë.

E kemi fjalën për ato elemente veshjesh që do të blihen gjithmonë, ato që ndryshe mund t’i quajmë pa frikë: anti-trend. Janë shumë funksionale, lehtësisht të kombinueshme dhe mbi të gjitha, mund ta themi me siguri që një garderobë s’është e plotë nëse mungon një nga elementët më poshtë.

1. Fundet e mëndafshit

5 trende 'të vjetra' që do të na duhen gjithmonë

2. Këpucë balerinash

5 trende 'të vjetra' që do të na duhen gjithmonë

3. Xhaketë lëkure

5 trende 'të vjetra' që do të na duhen gjithmonë

4. Xhinset e ngushta

5 trende 'të vjetra' që do të na duhen gjithmonë

5. Pantallonat-tuta

5 trende 'të vjetra' që do të na duhen gjithmonë

Burimi: Who What Wear