PAMJET/ Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me njëra-tjetrën, por këto kombinime sigurisht që PO! – AlpeGossip
PAMJET/ Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me njëra-tjetrën, por këto kombinime sigurisht që PO!

PAMJET/ Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me njëra-tjetrën, por këto kombinime sigurisht që PO!

A ju ka ndodhur të ndryshoni tërësisht veshjen sepse e keni pasur të vështirë të kombinoni pantallonat me këpucët? Ndonjëherë na ndodh që nuk kemi këpucët e duhura që mund t’i përshtaten pantallonave tona të preferuar. Ky artikull ju ndihmon të kuptoni se cilat këpucë përshtaten më mirë me pantallona të llojeve të ndryshme.

Duke marrë në konsideratë stilin tuaj, kombinimi do t’ju ndihmojë të kuptoni se cilat këpucë/pantallona ju mungojnë në garderobë. Mbajini ndërmend në blerjet e ardhshme!

1

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

FOTO: @NLMARILYN

2

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

FOTO: @AIDA.BDJI

3

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

FOTO: @CHARLOTTEKUHRT

4

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

FOTO: @ASTYLEEDIT

5

Jo të gjitha këpucët dhe pantallonat shkojnë me

FOTO: @_MARISAMARTINS_