PËR ADHURUESET E THONJVE TË SHKURTËR/ Dizajnet më të famshme të këtij sezoni (FOTO) – AlpeGossip
PËR ADHURUESET E THONJVE TË SHKURTËR/ Dizajnet më të famshme të këtij sezoni (FOTO)

PËR ADHURUESET E THONJVE TË SHKURTËR/ Dizajnet më të famshme të këtij sezoni (FOTO)

Meqë në artikujt e mëparshëm kemi folur për thonjtë e gjatë dhe gjithë trendet e reja të këtij sezoni, do të ndalemi pak tek fanset e thonjve të shkurtër.

 Chic, minimaliste, të thjeshta dhe elegante. Nëse s’keni asnjë ide, frymëzohuni më poshtë!
Thonjtë e zinj do të duken gjithnjë modernë!
Ose kuq e zi!
Baza natyrale me detaje të veçanta në të!
Modelet 2 ngjyrëshe janë sërish në modë!