PËR JU GOCA! 5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë verë: Zgjidhni tuajat – AlpeGossip
PËR JU GOCA! 5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë verë: Zgjidhni tuajat

PËR JU GOCA! 5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë verë: Zgjidhni tuajat

Përzgjedhja e syzeve të duhura është sfidë më vete. Ka kaq shumë lloje të ndryshme modelesh, por zgjedhja e tyre është më specifike nga ç’mund të duket nga larg. Duhet të na përshtaten me stilin, formën e fytyrës. hundën, etj, etj.

Gjithsesi, nëse jeni në kërkim, përqëndrojeni energjinë tek 5 modelet më të famshme për këtë verë. Nëse tek njëra prej tyre gjeni veten, mos u mendoni më!

1. Katrore dhe me ngjyrë

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Me siguri i keni parë më shpesh së fundmi në Instagram dhe do t’i shihni përgjatë gjithë muajve të verës.

2. Drejtëkëndësh i rregullt

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Shkojnë me çdo lloj veshjeje dhe s’dukeni fare bazike.

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

3. Syzet me ngjyra si në vitet ’90-të

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Kaq retro dhe cool!

4. Syzet cat-eye

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Me këto syze, s’ka asgjë që mund t’ju prishë ditën!

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

5. Syzet-pasqyrë

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Chic dhe fiks për plazh!

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

5 modele syzesh që do të shihni më shumë këtë

Burimi:Who What Wear