Kombinoni në mënyrë elegante pulovrën tuaj të punuar me dorë me këto 10 ide (FOTO) – AlpeGossip
Kombinoni në mënyrë elegante pulovrën tuaj të punuar me dorë me këto 10 ide (FOTO)

Kombinoni në mënyrë elegante pulovrën tuaj të punuar me dorë me këto 10 ide (FOTO)

Nëse mendoni se puna e dorës ka dalë nga moda, gaboni ! Trendi më i fundit i modës lidhet pikërisht me pulovrat e thurura me shtiza! Ato maxi size janë edhe më të pëlyqera, pasi sa më e lirshme të jetë pulovra, aq më kntrast do të bëjë me pjesën tjetër të veshjes që mendohet të jetë e ngushtë ! Megjithatë vajzat që përfaqësojnë “modën e rrugës” na vërtetojnë përmes këtyre fotove se dhe të veshura me funde me pala do të dukeni po aq bukur ! Këto pulovra janë lehtësisht të kombinueshme dhe veç të tjerave ideale për këtë kohë !