“MË KE PËRDORUR”/ Kledi sqarohet e Beatrixin pas spektaklit: Nëse unë dal me ty… – AlpeGossip
“MË KE PËRDORUR”/ Kledi sqarohet e Beatrixin pas spektaklit: Nëse unë dal me ty…

“MË KE PËRDORUR”/ Kledi sqarohet e Beatrixin pas spektaklit: Nëse unë dal me ty…

Mbrëmjen e djeshme Beatrix deklaroi se ndihej paska e përdorur dhe e zhgënjyer nga Kledi për situatën e krijuar nga ai. Ndonëse është i lidhur jashtë, modeli ka shprehur pëlqimin e tij për këngëtaren. (Lexo këtu)

Pas mbarimit të spektaklit, Kledi është përballur me Beatrixin, duke i thënë se nuk e ka përdorur.

Kledi: Gjërat nga ana jote kanë qenë të qarta, çne të kam përdorur se nuk e kuptoj?

Beatrix: Po ke thënë jam beqar…

Kledi: Po ku të kam përdorur ty o zemra?

Beatrix: Ore publiku ashtu e sheh

Kledi: Po flas për ty, ti the se të kam përdorur, jo publiku

Beatrix: Ashtu e mendova kur pashë titujt e gazetave, tjerëve iu ke thënë nuk je beqar, mua më ke thënë je, ça po di unë

Kledi: A e di kur përdoret njeriu? Nëse unë dal me ty, të them jam single dhe të provoj të lidhem me ty