Pozicionet që i ndihmojnë meshkujt të “zgjasin” më shumë në shtrat – AlpeGossip
Pozicionet që i ndihmojnë meshkujt të “zgjasin” më shumë në shtrat

Pozicionet që i ndihmojnë meshkujt të “zgjasin” më shumë në shtrat

Ejakulimi i parakohshëm ndikon në miliona meshkuj përreth globit. Megjithatë, ekzistojnë disa pozicione që iu ndihmojnë atyre të zgjasin më gjatë.

Në një postim në Reddit të kohëve të fundit, meshkujt zbuluan se cilat pozicione i ndihmuan ata që të vononin ejakulimin, transmeton lajmi.net.

Shumë prej tyre ranë dakord se ishte më së miri për të zgjedhur një teknikë që ishte e ngadalshme dhe e qëndrueshme.

Partnerja sipër ishte një nga më të preferuarat. Por, ta ndjekim listën e plotë:

– Pozicioni “doggy style”
– Pozicioni “lugë”
– Pozicioni “cowgirl”.