PO VJEN DIMRI/ Këto janë 5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë stinë – AlpeGossip
PO VJEN DIMRI/ Këto janë 5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë stinë

PO VJEN DIMRI/ Këto janë 5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë stinë

Dimri zëre se erdhi dhe gjëja e parë që na shkon ndërmend (për më tepër në ditë me shi) janë këpucët/çizmet. Çfarë do veshim?

Këpucët duhet të plotësojnë shumë kushte, por kryesorja të jenë praktike dhe të rehatshme. Kur t’i kenë plotësuar këto mendoni për trendet e sezonit. Çfarë është In këtë dimër?

1. Çizmet “chucky”

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

E kemi fjalën për çizme të sheshta, por me bazament! Mund të vishni në çdo orë dhe t’i kombinoni sipas shijes suaj.

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

2. Këpucë me detaje zinxhiri

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

Çdo ditë me diell, shfrytëzojeni për të veshur këto!

3. Çizmet mbi gju

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

Sigurohuni të blini një palë të tilla. Mund t’i vishni çdo ditë dhe s’do t’ju mërziten asnjë sekondë.

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

4. Kambale

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

E keni vënë re që ky është dimri i kambaleve ëë?

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

5. Çizmet me majë katrore

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

Minimaliste, fine dhe moderne në të njëjtën kohë. Diferencën e bën prerja elegante!

5 llojet e këpucëve që ju duhen për këtë

Burimi: Who What Wear