SHIKONI PORNO ME PARTNERIN? Këto janë 12 mendimet që u kalojnë në kokë ato momente – AlpeGossip
SHIKONI PORNO ME PARTNERIN? Këto janë 12 mendimet që u kalojnë në kokë ato momente

SHIKONI PORNO ME PARTNERIN? Këto janë 12 mendimet që u kalojnë në kokë ato momente

Të gjithë kanë një mendim për pornon! Disa e shohin për kuriozitet dhe më pas e urrejnë, kurse të tjerë janë shikues të rregullt për arsye të ndryshme. Pavarësisht grupit të cilit i përkisni mund t’ju ketë rastisur të shihni të paktën njëherë në jetë një skenë pornoje bashkë me partnerin/en, qoftë edhe për të kuriozitet. Nëse po, na lini pak të gjejmë mendimet që ju kaluan nëpër kokë gjatë atyre momenteve.

1.

E bëmë dhe këtë, po shohim porno bashkë!

2.

Je gjë i mërzitur apo më dukesh mua?

3.

Mos duhet ta lë të vendosi vetë çfarë do të shohi? Ose jo, le ta kuptojë çfarë më pëlqen mua në shtrat.

4.

Këtë pozicion harroje, se s’do ta bëj kurrë!

5.

Më duhet të urinoj. T’i them ta ndalojë videon më duket e çuditshme, por as nuk dua të shohi vetëm. Më mirë po e mbaj.

6.

Çfarë supozohet të bëjmë ne tani?

7.

Mos po fokusohem shumë dhe dukem si pervers/e?

8.

O Zot këtë s’e kisha parë kurrë më parë!

9.

Kemi 9 minuta që e shohim dhe jemi akoma me rroba. Eshtë normale?

10.

A mos duhet t’ja ul pak zërin? Po sikletosem!

11.

Ishte qejf, duhet ta bëjmë më shpesh!

12.

Ok, është momenti të bëj një lëvizje!

Burimi: Cosmopolitan