SHOKUESE/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë – AlpeGossip
SHOKUESE/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë

SHOKUESE/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë

Aktorja e njohur nga seriali turk “Yamak Ahmet”, Nil Erkoçlar ka ndryshuar gjininë nga femër në mashkull. 5 vite më parë ajo iu nënshtrua një operacioni për të ndryshuar gjininë dhe ndryshoi gjithashtu edhe emrin.

Ruzgar

Nga Nil, ajo tashmë njihet si Ruzgar Erkoçlar. Aktorja ka lënë edhe aktrimin dhe është martuar me një vajzë.

Ruzgar dhe bashkeshortja

Mirëpo së fundmi të njëjtën gjë ka bërë edhe motra e saj. Gul Erkoçlar ka kryer operacionin për ndryshimin e gjinisë dhe ashtu si e motra, ka ndryshuar edhe emrin. Ajo quhet tani Gorkem.