Si të gjitha motrat, Lori dhe Sara huazojnë gjërat e njëra-tjetrës. Kujt i duken më bukur? – AlpeGossip
Si të gjitha motrat, Lori dhe Sara huazojnë gjërat e njëra-tjetrës. Kujt i duken më bukur?

Si të gjitha motrat, Lori dhe Sara huazojnë gjërat e njëra-tjetrës. Kujt i duken më bukur?

Lori dhe Sara janë duke shijuar pushimet në bregdetin e mrekullueshëm të Francës. Sara ka ndarë disa foto me ndjekësit teksa shfaqet në plazh e shoqëruar edhe nga e motra, Lori. Ajo që bie në sy në fotot e tyre janë syzet e Sarës, të cilat i ka huazuar edhe Lori për një foto.

Ashtu si të gjitha motrat edhe motrat Hoxha preferojnë të përdorin gjërat e njëra-tjetrës. “I vodha syzet Sarës”, -shkruan Lori. Kush ka motër e di çfarë ndjesie e mrekullueshme është t`i marrësh borxh motrës veshje apo aksesorë. Lori, të kuptojmë shumë mirë!

Ju kujt mendoni se i shkojnë më shumë?