TRASHËN VETULLAT DHE NDRYSHUAN KOMPLET/ Keto janë vajzat VIP që i kanë pasur vetullat shumë të holla – AlpeGossip
TRASHËN VETULLAT DHE NDRYSHUAN KOMPLET/ Keto janë vajzat VIP që i kanë pasur vetullat shumë të holla

TRASHËN VETULLAT DHE NDRYSHUAN KOMPLET/ Keto janë vajzat VIP që i kanë pasur vetullat shumë të holla

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

MAGAZINA

Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane vajzat VIP qe i kane pasur vetullat shume te holla

Published

on

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

Xhensila Myrtezaj

Zaimina Vasjari

MAGAZINA

Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane vajzat VIP qe i kane pasur vetullat shume te holla

Published

on

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

Xhensila Myrtezaj

Zaimina Vasjari

Elvana Gjata

Genta Ismajli

MAGAZINA

Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane vajzat VIP qe i kane pasur vetullat shume te holla

Published

on

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

Xhensila Myrtezaj

Zaimina Vasjari

Elvana Gjata

Genta Ismajli

Eni Koçi

Greta Koçi

MAGAZINA

Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane vajzat VIP qe i kane pasur vetullat shume te holla

Published

on

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

Xhensila Myrtezaj

Zaimina Vasjari

Elvana Gjata

Genta Ismajli

Eni Koçi

Greta Koçi

Miriam Cani

Besa Kokëdhima

MAGAZINA

Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane vajzat VIP qe i kane pasur vetullat shume te holla

Published

on

Vetullat janë një nga tiparet që bëjnë shumë diferencë në fytyrën e femrave.

Dikur, që me siguri e mbani mend, ka ekzistuar epoka e vetullave të holla, një trend që tashmë ka marr fund për të mos u kthyer më. Por si kanë qënë disa nga vajzat më të famshme të skenës dhe ekranit shqiptar gjatë lulëzimit të këtij trendi?

Këto foto dëshmojnë se sa ndryshim bëjnë në look, vetëm forma e tyre:

Çiljeta Xhilaga

Samanta Karavella

Xhensila Myrtezaj

Zaimina Vasjari

Elvana Gjata

Genta Ismajli

Eni Koçi

Greta Koçi

Miriam Cani

Besa Kokëdhima

Anxhelina Hadëgjonaj

Adelina Berisha