“USHTRIMET E KAMASUTRËS”/ Këto janë pozicionet e zjarrta të SEKSIT për ti performuar në publik – AlpeGossip
“USHTRIMET E KAMASUTRËS”/ Këto janë pozicionet e zjarrta të SEKSIT për ti performuar në publik

“USHTRIMET E KAMASUTRËS”/ Këto janë pozicionet e zjarrta të SEKSIT për ti performuar në publik

Në vende publike nuk është e thënë vetëm të qetësohesh apo të shohësh ekspozita a evente të lajmëruara më parë. Mund të ndodhë të shohësh “live” një çift teksa kryen pothuajse të gjitha “ushtrimet” e Kamasutrës.

Disa mbyllin sytë, disa të tjerë largohen e disa thjesht ulen dhe vështrojnë me ngulm.

“Cosmopolitan” na jep disa video, të cilat jo vetëm do t’ju informojnë mbi disa nga pozicionet në shtrat, por edhe do t’ju argëtojnë me reagimet e “audiencës”

 

Couple Attempts Cosmo's Lazy Sex Positions

Watch real people attempt lazy sex positions IRL

Gepostet von Cosmo Love & Sex am Dienstag, 5. Juli 2016

 

Olympic Sex Positions

LOL at these people trying Olympic sex positions. Here are some ~sporty~ sex positions to try: http://bit.ly/1q6RL73

Gepostet von Cosmo Love & Sex am Samstag, 25. Juni 2016

 

Sex Positions With A Height Difference

What ~really~ happens when couples with a height difference try to have sex

Gepostet von Cosmo Love & Sex am Dienstag, 28. Juni 2016

 

Yoga Inspired Sex Positions Attempted by Real People

In case you were wondering what yoga moves make great sex positions, here's your answer http://cosm.ag/6189BsCIh

Gepostet von Cosmo Love & Sex am Dienstag, 14. Juni 2016