Vajza mbajeni sa më larg/ Ky është mashkulli më i keq që mund të njihni - AlpeGossip
Vajza mbajeni sa më larg/  Ky është mashkulli më i keq që mund të njihni

Vajza mbajeni sa më larg/ Ky është mashkulli më i keq që mund të njihni

Një mashkull i keq do t’ju injorojë gjithmonë në sy të të tjerëve. Pasi të mësoni të gjitha karakteristikat e tij duhet ta mbani sa më larg.
Femra duhet të keni kujdes! Një mashkull i keq ka disa karakteristika që duhet t’i keni parasysh. Mbase fati ju përball më një të tillë dhe duhet të dini ta mbani sa më larg.

Është dembel në shtrat

Nëse ai tregon se është dembel në shtrat, kjo është një shenjë se duhet t’i qëndroni sa më larg. Nuk ju duhet dikush që mendon vetëm për veten e tij në seks.

Xheloz për çdo gjë

Xhelozia është diçka që nuk mund ta shmangësh, por kur ajo bëhet e padurueshme përbën problem. Lloji i mashkullit i cili bëhet xheloz për çdo gjë dhe jua merr frymën me sjelljen e tij nuk ja vlen ta keni në jetën tuaj.

Nuk ju pyet asnjëherë

Ky lloj mashkulli nuk ju pyet asnjëherë si jeni dhe si shkojnë gjërat në jetën tuaj. Kjo gjë tregon se duhet t’i qëndroni sa më shumë larg, pasi nuk ju duhet dikush që nuk ka fare interes për ju.

Nuk ka asnjë ide për të bërë gjëra të reja

Ky është lloji i mashkullit i cili nuk ka asnjë ide për të bërë gjëra të bukura. Ky lloj mashkulli është i mërzitshëm, pasi jua lë juve të gjithë përgjegjësinë e gjërave dhe kjo gjë ndikon negativisht në lidhjen tuaj. Do arrini të thoni : Boll më, shkruan “intv”.

Ju injoron para të tjerëve

Edhe pse mund të jeni mësuar me mënyrën si ai shprehet, nëse ndjeni se po ju injoron në sytë e të tjerëve, largohuni prej tij. Ai po ju bën të ndiheni keq dhe është më mirë ta keni larg këtë lloj mashkulli.