VETËM NË PAK MINUTA/ Kjo stërvitje do t’iu japë ereksione më të forta dhe më të gjata (VIDEO) – AlpeGossip
VETËM NË PAK MINUTA/ Kjo stërvitje do t’iu japë ereksione më të forta dhe më të gjata (VIDEO)

VETËM NË PAK MINUTA/ Kjo stërvitje do t’iu japë ereksione më të forta dhe më të gjata (VIDEO)

Zbuloni se si të përforconi ereksionin tuaj në pak minuta.

Edhe meshkujt që mendojnë se janë të mirë në dhomën e gjumit, ndoshta nuk do të refuzonin një lloj ushtrimi që iu ndihmon me përforcimin e ereksionit dhe zgjatjes së tij, transmeton lajmi.net.

Deri tani keni menduar ndoshta që ushtrimet “Kegel” ishin vetëm për gratë, por nuk del të jetë ashtu.

Një rishikim i ri në i revistës “Urology” zbuloi se forcimi i legenit të njeriut – muskujt që rrethojnë bazën e penisit – mund të ndihmojë në zvogëlimin e disfunksionit erektil dhe ejakulimit të parakohshëm.

Edhe në qoftë se ju nuk vuani nga këto probleme, duke bërë këtë stërvitje të thjeshtë të penisit mund t’iu përmirësojë ende më shumë në shtrat.

Kur forcohen, muskujt e legenit tuaj mbajnë gjakun në penisin tuaj, kështu që nëse janë të forta sa duhet, atëherë ju do të menaxhoni më mirë me ejakulim.

Si t’i bëni stërvitjet “kegel”?

Shtrëngoni muskujt e legenit – ato që iu ndalojnë nga urinimi.

Qëndroni të shtrënguar për tre sekonda, dhe pastaj relaksohuni për tre sekonda. Përsëriteni 30 herë radhazi.

Kur muskujt tuaj të janë forcuar sa duhet, provoni të bëni ushtrime të kegelit gjatë uljes, qëndrimit ose ecjes.

Ju duhet të kryeni këtë praktikë 3-4 herë në javë.