3.000 VETË NË LISTË PRITJE PËR SERINË E PARË/ Ja çanta për të cilën po bëhet “luftë” për ta pasur (FOTO) – AlpeGossip
3.000 VETË NË LISTË PRITJE PËR SERINË E PARË/ Ja çanta për të cilën po bëhet “luftë” për ta pasur (FOTO)

3.000 VETË NË LISTË PRITJE PËR SERINË E PARË/ Ja çanta për të cilën po bëhet “luftë” për ta pasur (FOTO)

Nëse këtë vjeshtë ju duhet një cantë, kjo është e vetmja që duhet të kërkoni: quhet The Doctor’s Bag ($345) dhe falë saj, linja norvegjeze e cantave dhe orave të dorës,“ Linjer“ po bën namin!

3.000 persona janë aktualisht në listë pritjeje për krijimin e vecantë që i ngjason paksa cantës së një mjeku, prej nga ku  ka marrë dhe emrin.

 

Lëkura e saj e butë me një shkëlqim të lehtë, përmasat e vogla dhe praktike, dizajni modern dhe mundësitë e një kombinimi shumëplanësh e kanë bërë tmerrësisht të kërkuar. The Doctor’s Bag është e sigurtë që do të shitet sa hap e mbyll sytë, ndaj po bëhet “luftë“ për ta pasur.