4 pozicione të rehatshme që do t’ju kënaqin gjatë shtatzënisë! – AlpeGossip
4 pozicione të rehatshme që do t’ju kënaqin gjatë shtatzënisë!

4 pozicione të rehatshme që do t’ju kënaqin gjatë shtatzënisë!

Edhe pse me një bark të rrumbullakët mund t’i merrni ju frerët në duar gjithsesi.

 

Ky është një ndër pozicionet më të rehatshëm gjatë shtatzënisë, ku e kontrolloni vetë situatën. Hapini këmbët sa më shumë në mënyrë që ju ose partneri të mundeni ta stimuloni klitorin.

Kjo është po ashtu një ide mjaft e mirë. Mbështetuni në gjoksin e partnerit dhe lëreni veten të lirë. Do të ndiheni të përkëdhelura dhe të kënaqura njëkohësisht.

Jastëkët do t’ju duhen përherë. Vendosni disa të tillë në fundshpinë në mënyrë që të mos e ndjeni shumë peshën dhe të mbështeteni mirë. Më pas jeni gati për gjithçka!

Provoni dhe një pozicion të tillë. Të ulur në gjunjë, qëndroni sipër partnerit dhe lëvizni lehtë.