A E SHIJONI SEKSIN? Testi që duhet ta bëjë çdo mashkull për ta kuptuar nëse e kanë penisin në rregull – AlpeGossip
A E SHIJONI SEKSIN? Testi që duhet ta bëjë çdo mashkull për ta kuptuar nëse e kanë penisin në rregull

A E SHIJONI SEKSIN? Testi që duhet ta bëjë çdo mashkull për ta kuptuar nëse e kanë penisin në rregull

Studimet kanë treguar se një në dhjetë burra do vuajnë probleme me ereksionin në ndonjë moment të caktuar jetësor.

Në fakt, problemet me ereksionin janë një nga problemet më të zakonshme seksuale, transmeton lajmi.net.

Një studim i kohëve të fundit nga ‘Lloyds Pharmacy’ zbuloi se shumë njerëz kanë nevojë për ndihmë kur bëhet fjala për konsistencë në ereksion.

Në dritën e hulumtimeve të reja, Lloyds Pharmacy kanë iniciuar një test të thjeshtë dhe të shpejtë për burrat për të parë nëse ata mund të përfitojnë nga një ndihmë e vogël.

Ajo përbëhet nga gjashtë pyetje dhe zgjatë rreth një minutë. Ndiqini pyetjet e testit më poshtë:

1. Sa jeni të sigurt se mund të merrni ereksion dhe të keni konsistencë në të?

2. A është i mjaftueshëm ereksioni që merrni, për të penetruar përgjatë seksit?

3. Gjatë seksit, a keni qëndrueshmëri të ereksionit?

4. Gjatë seksit, sa e vështirë është për të mbajtur ereksionin deri në fund?

5. A e shijoni seksin?

6. Kur pësoni më së shumti ereksion?

Në rast se gjysma e përgjigjeve rezultojnë negative, atëherë ju duhet të bëni një kontroll të menjëhershëm tek gjinekologu.