A JENI DHE JU NJË NGA ATO? Shenjat e Zodiakut më pasionante në shtrat janë këto – AlpeGossip
A JENI DHE JU NJË NGA ATO? Shenjat e Zodiakut më pasionante në shtrat janë këto

A JENI DHE JU NJË NGA ATO? Shenjat e Zodiakut më pasionante në shtrat janë këto

Të gjithë njerëzit kanë nivele të ndryshme të dëshirës seksuale. Gjithçka varet nga gjendja shpirtërore ose nga situata apo periudha që po kaloni momentalisht. Por, disa njerëz që e kanë të shkruar tek yjet dëshirën e tyre për seks. Doni edhe ju të dini se cilat janë shenjat më të nxehta të Zodiakut sa i takon aspektit intim? Mësojeni tani!

Virgjëresha

Njerëzit e Virgjëreshës shpesh shoqërohen me pafajësinë dhe pastërtinë, por mund të bëhen “bisha” nën çarçafë kur me të vërtetë e duan diçka. Përveç pamjes së tyre të jashtme me një fytyrë engjëlli, ata fshehin fantazi dhe dëshira të ndryshme shpesh edhe të paimagjinueshme.

Akrepi

Ata nuk janë saktësisht tifozë të seksit, sepse nuk kanë frikë të flasin për këtë në çdo kohë. Një Akrep ka nevojë për shumë vëmendje në momentet romantike për të mbuluar nevojat e tij të brendshme. E vërteta është se ata janë adhurues të entuziasmuar dhe pothuajse të përsosur.

Ujori

Një Ujor është pak më i butë kur bëhet fjalë për çështje intime. Ata nuk janë shumë të mirë për të gjetur mundësinë për të folur rreth kësaj teme, ose ta praktikojnë atë shpesh. Sidoqoftë, kur njëra nga këto aktivizohet në dhomën e gjumit, mund të jeni i sigurt që do të jetë një përvojë intensive.

Dashi

Dashi pëlqen të jetë në krye, kështu që nëse kjo është ajo që ju pëlqen, do të argëtoheni me aftësitë e tyre nën çarçafë. Ata janë sadistë, në mënyrën më të mirë të mundshme, dhe nuk u mungon imagjinata për të realizuar idetë e tyre në praktikë. Nëse ju pëlqen të provoni gjëra të reja, kurrë mos nënvlerësoni mundësinë për të sjellë një Dash në shtrat.