ALKETA VEJSIU NA DHA IDE/ Ja si mund t’i vishni ndryshe këmishat – AlpeGossip
ALKETA VEJSIU NA DHA IDE/ Ja si mund t’i vishni ndryshe këmishat

ALKETA VEJSIU NA DHA IDE/ Ja si mund t’i vishni ndryshe këmishat

Alketa Vejsiu, sot në spektaklin “Në kurthin e Piter Pan” u shfaq e veshur thjesht, por çfarë na bëri të ndaleshim tek look-u i saj ishin detajet.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Vejsiu kishte veshur një fund të zi e të shkurtër me pala dhe një këmishë e cila zgjatej deri përtej fundit. Veshja, e bënte fundin të dukej më i gjatë nga ç’ishte vërtet, por jo. Eshtë thjesht një mënyrë interesante e kombinimit të këmishave me fundet. Sigurisht moderatorja nuk është e para që e sjell këtë. Rihanna u shfaq kështu në 2016-ën.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Një këmishë e bardhë me vija që dilte përtej fundit xhins që mbante veshur.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Pas saj, ky stil nisi të ndiqej nga shumë vajza të tjera, por deri më tani nuk është shndërruar në trend siç mund të themi për pulovrën mbi fundin e mëndafshtë, që është parë në masë.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Mënyrat për ta kombinuar një stil të tillë, janë të ndryshme.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Eshtë një ide e mirë kur do të vishesh thjesht, por s’do të jesh e zakonshme.

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe

Nisur nga look-u i Alketa Vejsiut: Këmishat, mund t'i vishni edhe