Anjeza Ruçi, vajza që la gojëhapur Italinë. Mbrëmë, në “Superbrain”, një gjeni shqiptar (VIDEO) – AlpeGossip
Anjeza Ruçi, vajza që la gojëhapur Italinë. Mbrëmë, në “Superbrain”, një gjeni shqiptar (VIDEO)

Anjeza Ruçi, vajza që la gojëhapur Italinë. Mbrëmë, në “Superbrain”, një gjeni shqiptar (VIDEO)

Një vajzë shqiptare la në ankth jurinë dhe publikun e “Superbrain” në Itali. Edhe vetë Paola Perego, prezantuesja e emisionit të gjenive, që ka parë shumë e shumë të tillë, mbeti pa fjalë. Anjeza Ruçi, me sytë të mbyllur i dha trupit 5 format që një kornizë merrte dhe ndërkohë futej brenda saj. Gjithçka e kishte përllogaritur me sekonda.

Sikur vetëm një sekond të numëronte gabim, do ta përplasej me kornizën dhe do të dështonte në qëllimin e saj. Pra përpos akrobacisë, rëndësi të madhe kishte edhe përqendrimi.

Videot do t`ju mbërthejnë.