ARDITI PARTNERI I ARDHSHËM I BENIADËS? Mamaja e Beniadës e thotë publikisht: Ai është një djalë i mrekullueshëm, por… – AlpeGossip
ARDITI PARTNERI I ARDHSHËM I BENIADËS? Mamaja e Beniadës e thotë publikisht: Ai është një djalë i mrekullueshëm, por…

ARDITI PARTNERI I ARDHSHËM I BENIADËS? Mamaja e Beniadës e thotë publikisht: Ai është një djalë i mrekullueshëm, por…

Mamaja e Beniada Nishanit ka dhënë sot një intervistë për “Fun Club BB VIP”, ku ka folur për eksperiencën e së bijës brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Ndërkohë në studio ishte edhe këngëtari i njohur Ardit Çuni, me të cilin modelja kishte një marrëdhënie shumë të mirë! Madje, mes tyre ata kanë thënë që edhe pas daljes së Beniadës nga shtëpia do vazhdojnë njohjen e tyre jashtë.

Ndërkohë Linda Nishani, e pyetur nëse e shihte Arditin si një partner të ardhshëm për vajzën e saj nuk dha një përgjigje të drejtpërdrejtë! Ajo tha se vajza e saj tashmë është e rritur dhe mund të zgjedhë vet, ndërsa nga ana tjerër Arditin e cilëson si një djalë të mrekullueshëm, por vetëm kaq!

E sheh Arditin si partnerin e ardhshëm për vajzën? Mamaja e

Pjesë nga biseda gjatë emisionit:

Linda Nishani: Të them të drejtën Beniada është 30 vjeçe dhe nuk është e vogël që unë ta mësoj. Arditi është një djalë i mrekullueshëm, me kulturë por dua të them që nuk mund të jap këshilla vajzës time, por megjithatë them unë që kur ka hyrë brenda në BBV ka thënë që nuk më intereson asnjeri dhe nuk e di se çfarë mund të ndodhi.

Arditi: E kemi lënë që do njihemi jashtë, or kjo nuk nënkupton që do njihemi më tepër se shokë, mund të ketë diçka por duhet parë kur të dalë Beniada.

Linda Nishani: E le në dëshirën e fëmijës tim, nuk është 17 vjeçe, vendos vetë.

E sheh Arditin si partnerin e ardhshëm për vajzën? Mamaja e