AS MË SHUMË E AS MË PAK/ Ja sa kohë duhet t’i mbani thonjtë me xhel – AlpeGossip
AS MË SHUMË E AS MË PAK/ Ja sa kohë duhet t’i mbani thonjtë me xhel

AS MË SHUMË E AS MË PAK/ Ja sa kohë duhet t’i mbani thonjtë me xhel

Thonjtë me xhel prej një kohe të gjatë janë një nga praktikat e zakonshme të bukurisë për gratë. Gjithmonë ka kohë të ndryshme për secilën prej jush se sa ato rrezistojnë.

Shpesh lumturoheni kur ju mbajnë pak më shumë, mënyrë kjo për të shmangur ritakimin me estetisten. Tashmë ekspertet tregojnë se cila është koha e duhur për të mbajtur xhelin në thonjtë tuaj.

As më shumë e as më pak se dy jave. Në të kundërt, qëndrimi më i gjatë i xhelit dhe ekspozimi ndaj rrezeve të diellit bën që ai të ngjitet më tepër në thoin tuaj duke e bërë më të vështirë heqjen dhe rrjedhimisht dëmtimin e thoit.