BËNI KUJDES! Kjo lodër popullore mund të rrezikojë jetën e fëmijës suaj! – AlpeGossip
BËNI KUJDES! Kjo lodër popullore mund të rrezikojë jetën e fëmijës suaj!

BËNI KUJDES! Kjo lodër popullore mund të rrezikojë jetën e fëmijës suaj!

Kur kaloni kohë me një fëmijë, prisni të kaloni asgjë tjetër veçse një kohë të mrekullueshme. Kendall po luante me nipin e saj të vogël si çdo ditë tjetër. Por kur e mbajti atë, ajo vuri re diçka që mund të kishte përfunduar shpejt në tragjedi. Në një postim në Instagram nga Fondacioni Tiny Hearts, një grua lëshoi ??një paralajmërim për një lodër për fëmijë që mund të dyfishohej si një rrezik mbytjeje pas një përvoje të frikshme me nipin e saj.

Sonte, duke mbajtur në dorë nipin tim, pashë pak ngjyrë rozë në gojën e tij, kështu që hetova më tej dhe pashë atë që mendova se ishte një çamçakëz. Kjo pjesë e lodrës ishte shkëputur disi dhe u thith në mishrat e tij të sipërme.

Bëni KUJDES! Kjo lodër popullore mund të rrezikojë

Imazhet e bashkangjitura në postim ishin të gojës së vogëlushit që qante, me silikonin rozë të vendosur mes dhëmbëve të tij të pasmë. Lodra në fjalë ishte një lodër “e zakonshme pop-it fidget” në formën e një fluture. Në një foto tjetër, Kendall mbante në dorë copën e thyer të lodrës, duke treguar se sa e vogël dhe e rrezikshme mund të jetë nëse gëlltitet. Kendall pati fatin të vuri re lodrën e thyer në gojën e nipit të saj para se ai të mbytej. Postimi paralajmëroi prindërit e tjerë të foshnjave dhe të vegjëlve që mund të kenë lodra të ngjashme në shtëpitë e tyre.

Ne thjesht donim të informonim të tjerët se këto lodra mund të kenë pjesë të dëmtuara pasi kjo pjesë duhet të jetë shkëputur dhe ka rënë në dysheme që fëmija ta ketë marrë atë. Unë e di që këto lodra janë shumë të njohura në ditët e sotme, kështu që ndani këtë histori për të rritur ndërgjegjësimin. Kjo mund të ishte gëlltitur lehtësisht dhe të bëhej një rrezik mbytjeje.

Rrjeti ka reaguar menjëherë:

Sinqerisht, as që do ta kisha menduar këtë. Kjo është e frikshme! Po mendoja të blija një nga këto. Frika ime më e re…

Bëni KUJDES! Kjo lodër popullore mund të rrezikojë

Një prind e pyeti partnerin e tyre nëse i kujtohej kur një kërcell i ngeci në gojën së vajzës së tyre. “Po!” u përgjigj personi. “Nuk ka më në shtëpinë tonë.” Disa sugjeruan që lodra duhet të kontrollohet dhe theksuan se këto lodra nuk janë të përshtatshme për fëmijët nën tre vjeç.

Kur blini lodra, kontrolloni gjithmonë nëse janë të përshtatshme për moshën e fëmijës të tyre.