Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare - AlpeGossip
Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare

Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare

Burrat janë shumë të parashikueshëm dhe ne shpesh e dimë saktësisht se çfarë duan ata. Ama ndonjëherë gjërat që ata duan nuk janë aq të dukshme dhe na bëjnë të biem në keqkuptim.

Shkencëtarët kanë bërë një studim të burrave, duke u përpjekur të kuptojnë se çfarë kërkojnë vërtet në një grua. Dhe rezultati do t’ju befasojë … sepse nuk është ajo që prisni …

Burrat duan: Heshtja/ Nuk është se meshkujt preferojnë gratë e heshtura. Ata janë të lumtur të bisedojnë me ju, ndoshta ndërsa jeni përqafuar në shtrat. Por, kur gratë fillojnë të flasin për ditën e tyre, atë që kanë blerë me mikeshat, etj, interesi i tyre për ty zbret …

Disponueshmëria/ Jam e bindur se kur keni shikuar foton e këtij artikulli keni krijuar një ide të gabuar … në vend të kësaj ajo është diçka pak më ndryshe. Burrat respektojnë më shumë një grua që u thotë atyre se nuk dëshiron t’ja sjellë atë gotë uji, sesa t’ja sjellë dhe pastaj të murmurisë.

Lojra me role/ Shumë burra kanë turp ta kërkojnë, por do të donin një shpikje të vogël në shtrat. Ne nuk po flasim për gjëra të pamundura por për disa nga fantazi: një striptizë, një infermiere…, janë vetëm disa shembuj.

Diskrecioni/ Ne shpesh flasim për burrat tanë me kolegë ose miq. Dhe ne nuk e kuptojmë gjithmonë se po themi shumë për ta … Burrave nuk u pëlqejnë këto diskutime.

Feminiteti/ Kohët kanë ndryshuar dhe shoqëria e sotme preferon stereotipin e gruas së fortë. Por meshkujt ende e duan feminitetin. Burri juaj ju preferon të ëmbël dhe femërore. Pikë.