ÇUDITENI PSE I ZGJEDHIN NJERËZIT? 10 atletet “e shëmtuara” që po na ndryshojnë mendjen për trendin e ri – AlpeGossip
ÇUDITENI PSE I ZGJEDHIN NJERËZIT? 10 atletet “e shëmtuara” që po na ndryshojnë mendjen për trendin e ri

ÇUDITENI PSE I ZGJEDHIN NJERËZIT? 10 atletet “e shëmtuara” që po na ndryshojnë mendjen për trendin e ri

Mendohuni edhe një herë mirë para se të thoni që “atletet e shëmtuara” nuk janë tipi juaj.

Dashuria juaj për to mund të triumfojë, por përpara duhet që të kaloni disa faza.

Fillimisht çuditeni pse i zgjedhin njerëzit, pastaj nisni të mendoni po sikur të ishin pak më të vogla në përmasat e dizajnit. Dhe në fund, e kuptoni që asnjëherë nuk e keni ditur që do t’ju duheshin ndonjëherë një prej këtyre atleteve.

Ja 10 modele atletet prej të cilave mund të frymëzoheni:

1.

Nike

2.

Balenciaga

3.

Buffalo

4.

Ash

5.