DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Vathët, aksesori më i vogël por më plotësues që mësuam nga VIP-et… (FOTO) – AlpeGossip
DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Vathët, aksesori më i vogël por më plotësues që mësuam nga VIP-et… (FOTO)

DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Vathët, aksesori më i vogël por më plotësues që mësuam nga VIP-et… (FOTO)

Të kuruara deri në detajin më të vogël. Dhe kush tjetër mund të jetë përveç VIP-eve tona.

Ato janë muza për shumicën prej nesh. Secila ka stilin e saj të pakrahasuseshëm dhe unik.

Nisur nga Jonida Maliqi e shumë e shumë të tjera përveç veshjeve rolin dhe rëndësinë kryesore ja lenë aksesorëve.

Sot kemi zgjedhur pikërisht vathët. Do te flasim për vathet te cilët kombinohen bukur me disa lloje veshjes dhe dekoltesh.

Nuk ka rëndësi madhësia, e rëndësishme është shkëlqimi dhe detaji të cilin i japin veshjes. /AlpeNews.al/

Elvana Gjata

Lori Hoxha

Roza Lati

Aurela Hoxha

Jonida Maliqi