“DITËN I SHOH NDRYSHE, NDËRSA NË PRIME…”/ Ja për kë flet me Egzona Xheisarën – AlpeGossip
“DITËN I SHOH NDRYSHE, NDËRSA NË PRIME…”/ Ja për kë flet me Egzona Xheisarën

“DITËN I SHOH NDRYSHE, NDËRSA NË PRIME…”/ Ja për kë flet me Egzona Xheisarën

Mbas spektaklit të mbrëmshëm Egzona ka folur me Xheisarën për Ilirin dhe Monikën.

“Ne gjithë ditën i shohim ndryshe,kur vjen Prime ndryshe,të dy,nuk di çfarë të mendoj,plus këta kanë folur edhe për gjëra që kanë ndodhur më herët“,tha Egzona.