DO E PREFERONI! Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë verë – AlpeGossip
DO E PREFERONI! Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë verë

DO E PREFERONI! Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë verë

Kur përpiqemi të përshkruajmë formën e thonjve të radhës, jo gjithmonë gjejmë fjalët që përshtaten fiks me çfarë kemi në mendje. Kërkojmë thonj në formë bajameje, katrorë, ovalë apo katrorë të ngushtë në majë, por jemi të sigurt që fjalën “seksi” s’e përfshini në fjalë.

Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë

Ekziston një tjetër formë thonjsh, që nëse nuk e keni parë shumë deri tani, është thjesht çështje kohe pasi shpejt do të kthehet në trendin më seksi të thonjve për këtë verë.

Thonjë e “mprehur” janë forma që do të kërkoni herën tjetër! Janë seksi, flirtues dhe aspak të zakonshëm!

Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë

Kjo formë kërkon që thonjtë të jenë të mrehtë në anë, të ngjashme me formën e një koni. Janë ekstravagantë, prandaj koha ideale për t’i bërë është tani!

Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë

Nuk ka rëndësi sa dizajn të thjeshtë zgjidhni, forma është ekstra, kështu që prisni të peshkoni komplimente dhe të frymëzoni këdo që do t’ju shohë duart.

Kjo është forma më e famshme e thonjve për këtë