DO I ADHURONI/ Trendi i fundit i flokëve do t’ju bëjë të hiqni dorë nga flokët e drejtë – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ Trendi i fundit i flokëve do t’ju bëjë të hiqni dorë nga flokët e drejtë

DO I ADHURONI/ Trendi i fundit i flokëve do t’ju bëjë të hiqni dorë nga flokët e drejtë

Të gjitha krehjet e flokëve që keni parë së fundmi kanë vetëm një burim frymëzimi: vitet ’70-të! Në fakt, vitet ’70-të kohët e fundit janë frymëzim thuajse për çdo gjë që lidhet me stilin, duke nisur nga xhinset e gjera deri tek syzet, por çfarë nuk mund të mos marrë vëmendjen tonë janë modelet e flokëve!

Nëse ka diçka të sigurt, është që gjatë 2022-shit do të hiqni dorë nga drejtimi tipik i flokëve dhe e përbashkëta e të gjithave do të jetë: flokë voluminozë!

1. Si këto!

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

2. Kaçurrelat e mëdha, ‘disco queen’

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

3. Të gjata, me baluke dhe të lëna në mënyrë natyrale

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

4. Prerje Bob dhe krehje me volum

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

5. Flokët tuaj natyralë, mjafton t’i ndani në mes

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

6. Ky lloj ‘gërsheti’

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

7. Prerja bob e flokëve kaçurrela

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

8. Mini-gërsheta kudo rreth flokëve

Trendi i fundit i flokëve do t'ju bëjë të hiqni

Burimi: Who What Wear