DUHET T’I HIDHNI NJË SY/ 5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil – AlpeGossip
DUHET T’I HIDHNI NJË SY/ 5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil

DUHET T’I HIDHNI NJË SY/ 5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil

Ju duhen vetëm ca gjëra bazike për ta mbyllur vitin gjithë stil, sharm, elegancsë. Xhinse, çizme chunky, xhaketa oversize dhe pulovra. Sekreti është t’i kombinoni siç duhet dhe në mënyrën më të thjeshtë.

1. Një xhup i thjeshtë + xhinse+ kapele

5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!

2. Kostum + golf + çizme chunky

5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!

3. Xhinse, jelek + golf

5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!

4. Pallto + xhinse + atlete

5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!

5. Streçe + xhaketë oversize+ kambale+ triko

5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!