SËRISH DEBATE NË “BBV”/ Pas konfliktit me Arjolën konkurentët flasin pse Donaldi e shpëtoi nga nominimi. Ja si përgjigjet ai – AlpeGossip
SËRISH DEBATE NË “BBV”/ Pas konfliktit me Arjolën konkurentët flasin pse Donaldi e shpëtoi nga nominimi. Ja si përgjigjet ai

SËRISH DEBATE NË “BBV”/ Pas konfliktit me Arjolën konkurentët flasin pse Donaldi e shpëtoi nga nominimi. Ja si përgjigjet ai

Mbrëmja e sotme pas komplimenteve nisi me një video pse Donaldi zgjodhi të shpëtoj Arjolën mes Antonelës dhe Dj DAGZ.

Konkurentët japin mendimin e tyre pse ai shpëtoi Arjolën, dhe disa prej tyre u shprehën se ka bërë lojë të zgjuar.

Donaldi u shpreh se ai e shpëtoi edhe pas debatit që kishin pasi Arjola ka një djal dhe ai nuk ndohet mirë të shohi nënën e tij duke u zënë me dikë.