ETHET E FORTA TË GARËS/ Ja kë zgjedh publiku si më të preferuarin mes Dj DAGZ dhe Antonelës – AlpeGossip
ETHET E FORTA TË GARËS/ Ja kë zgjedh publiku si më të preferuarin mes Dj DAGZ dhe Antonelës

ETHET E FORTA TË GARËS/ Ja kë zgjedh publiku si më të preferuarin mes Dj DAGZ dhe Antonelës

Dj DAGZ dhe Antonela ishin dy konkurentët në nominim, dhe pibliku zgjodhi si më të preferuarin DJ DAGZ.
Ndërsa Antonela kalon në nominim javën tjetër.