HABIT Bashkimi: Ritvana ka qenë në hotel me Argjendin, gjithë natën kanë… – AlpeGossip
HABIT Bashkimi: Ritvana ka qenë në hotel me Argjendin, gjithë natën kanë…

HABIT Bashkimi: Ritvana ka qenë në hotel me Argjendin, gjithë natën kanë…

Në puntatën e sotme të “Përputhen” Bashkimi hodhi akuza se Ritvana dhe Argjendi kanë shkuar bashkë në hotel.

“Ritvana ka shkuar me Argjendin në hotel, më ke thënë vetë me gojën tënde “Kam pirë verë të kuqe tërë natën”. Këtë e ka përmendur vetë ajo”, u shpreh Bashkimi.

Alvisa tha se atë natë ka qenë me Ritvanën dhe se nuk ka mundur ta shoqërojë deri në shtëpi, e prandaj ka shkuar Argjendi.