DO I PREFERONI DHE JU/ 3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para (FOTOT) – AlpeGossip
DO I PREFERONI DHE JU/ 3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para (FOTOT)

DO I PREFERONI DHE JU/ 3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para (FOTOT)

Princeshë Diana, rebelja e mbretërisë që theu sa e sa rregulla, një ikonë mode, ishte gjithmonë një hap përpara botës. Sot, shumë trende mund të përqafohen nga të gjithë, madje të konsiderohen edhe risi, por në fakt, Diana i ka veshur e para (via WhoWhatWear).

Në vitin 2021, pjesë e garderobës suaj duhet të jenë patjetër këto tre trende:

Pantallonat me kuadrate

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para

Jelekët e thurur

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para

Ngjyrat e theksuara dhe miksimi i tyre

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Diana i veshi e para