SIPAS FEMRAVE/ Kjo është madhësia ideale e penisit – AlpeGossip
SIPAS FEMRAVE/ Kjo është madhësia ideale e penisit

SIPAS FEMRAVE/ Kjo është madhësia ideale e penisit

Ekziston një madhësi ideale e penisit për gratë, pas të cilës janë të obsesionuara.

Sipas një raporti të vitit 2015 nga Universiteti i Kalifornisë dhe Universiteti i New Mexico, madhësia ideale e penisit për gratë është 16 cm, transmeton lajmi.net.

Tani, para se të gjykojmë në baza universale për madhësinë e penisit, të kujtojmë se në këtë studim ishin të përfshirë vetëm 75 gra.

Në vitin 2013, një studim tregoi se gjatësia mesatare e penisit në SHBA ishte 14 cm, raporton Toronto Sun.

Gratë kanë preferenca të ndryshme kur bëhet fjalë për gjatësinë e penisit dhe në të vërtetë nuk ka ndonjë “madhësi ideale”.

Një studim nga faqja e internetit mjekësore britanike Dr. Ed zbuloi se madhësia ideale e penisit ndryshon në varësi të vendit.