DO I PREFERONI SAPO TI SHIHNI/ Këto janë këpucët e vitit për këtë sezon veror – AlpeGossip
DO I PREFERONI SAPO TI SHIHNI/ Këto janë këpucët e vitit për këtë sezon veror

DO I PREFERONI SAPO TI SHIHNI/ Këto janë këpucët e vitit për këtë sezon veror

Disa nga këpucët më të diskutueshme të viteve të fundit janë “crocs”. Në një sondazh në Facebook, rezultoi se thuajse 60% e të anketuarve i urrenin, por gjejeni çfarë? Ato janë parë kudo këtë sezon, nga njerëzit e thjeshtë te “fashion influencers” e deri tek paraselat e firmave si Balenciaga apo Christohper Kane.

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

BALENCIAGA

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

CHRISTOPHER KANE

Kjo rritje e popullaritetit të crocs nuk është vetëm një ide e krijuar nga Instagrami. Sipas raportit të platformës globale të kërkimit lidhur me modën, Lyst, në 2020-ën këpucët crocs ishin artikulli i tetë më i kërkuar në botë. Sipas BBC, crocs raportuan një rritje me 75.3% në shitje për 3-mujorin e parë të vitit 2020. Ndoshta gjatë pandemisë, njerëzit kanë shkuar drejt opsionit më të rehatshëm?

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

Jo vetëm influencers, por edhe këngëtarë dhe artistë të njohur i veshin shpesh:

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

JUSTIN BIEBER

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

PHARELL ËILLIAMS

I urreni apo jo, këto janë këpucët e vitit për

ARIANA GRANDE

Gjithë marrëdhënien dashuri-urrejtje me crocs, e përmbledh komenti i dikujt në Instagram:

“Me siguri do t’i shoh tek të gjithë në Instagram, të stiluara bukur, në foto me dritë perfekte dhe deri atëherë, do jem konvertuar dhe unë në ‘njerëzit që veshin crocs’ – Kjo është fiks mënyra si funksionon moda.

Burimi: