DO TË DUKENI SI BELLA HADID? Atëherë përdor këtë teknikë – AlpeGossip
DO TË DUKENI SI BELLA HADID? Atëherë përdor këtë teknikë

DO TË DUKENI SI BELLA HADID? Atëherë përdor këtë teknikë

Makeup-i është art dhe si i tillë ka disa teknika. Në TikTok është bërë trend pikërisht konturimi i faqeve, për të theksuar mollëzat dhe për t’u dukur si Bella Hadid.

Ç’duhet të bësh?

Së pari, bëj një “Y” në pjesën e poshtme të mollëzave dhe në fundin e tyre.

Sfumoje me kujdes në anë të kundërta: pra, në pjesën e mollëzës në drejtim lart; në pjesën e fundit, në drejtim nga mjekra.

Besoji procesit.

Tani, je gati! Shko, pushto botën!

 

VIDEO