PËR GOCAT E “FIKSUARA” PAS MODËS/ Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel – AlpeGossip
PËR GOCAT E “FIKSUARA” PAS MODËS/ Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

PËR GOCAT E “FIKSUARA” PAS MODËS/ Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

Po bie shi dhe gjasat që ditë të tilla të shtohen janë të mëdha. Kjo fjali ndryshe përkthehet: “është sërish koha e streçeve+ pallto” dhe kemi gjithë të drejtën e botës për të mos hequr dorë prej tyre. Sidoqoftë, askush s’do të bëhet i mërzitshëm dhe të veshë çdo sezon po të njëjtën uniformë e nga ana tjetër streçet mund t’ju duken paksa të vështira për t’u kombinuar e për t’u dukur stil.

Në fakt, me përpjekje minimale mund të sajoni disa kombinime interesante dhe mbi të gjitha të rehatshme. Çfarë do të shihni në vijim, janë elementë veshjesh që i çojnë streçet në tjetër nivel.

1. Një këmishë e gjerë

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

2. Kostum sportiv dhe një pardesy/pallto sipër

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

3. Një xhaketë e gjerë dhe kambale!

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

4. Hoodie me kapuç kur s’doni të përpiqeni fare, po fare

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

5. Një pallto/triko e gjatë me ngjyrë neutrale

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

6. Kombinimi këmishë-kanotjere

Këto kombinime i çojnë streçet në tjetër nivel

Burimi: Who What Wear